Åbne arrangementer

Events

Engagement 

Netværk, udvikling og underholdning

I løbet af året afholder theView Business Club et antal events, hvor medlemmerne kan invitere gæster med. 

Begivenhederne har forskellige temaer og formater, men fælles for dem alle er at de har til formål at inspirere og skabe netværk. Derfor er der et højt niveau af publikums-engagement. Til vores awardshows er det publikum der afgør hvem der går hjem med dagens pris! 

For medlemmer & inviterede

På Christiansborg og hos theView

Game Changer

Live-pitch: Forslag til udvikling,  politisk panel, publikumafstemning og vinder.

Den Gyldne Relation

Relationer til vækst: Show og nominerede, juryafstemning og vinder.

KAPITALPROFILER

Kapital til vækst: Live-pitch, specialistpanel, publikumafstemning og vinder.

Business MeetUp

Kommerciel gæstetaler, netværk og inspiration. 

Inspiration og netværk

Business MeetUp

Morgenbooster med en let buffet og kaffe, ekstern keynote-taler samt rig lejlighed til at netværke. Talerne er typisk virksomhedsejere og kommercielle ledere, der tager udgangspunkt i deres egne forretninger og deler ud af erfaringer og viden. 

Oplæggene spænder over alle de emner der kan interessere og inspirere kommercielle profiler – fra branding og forretningsmodeller til markedsføring og salg.

Afholdes 4-6 gange årligt hos

theView

B!NGS Kontorhus & Konferencecenter
København

Tilmelding åbnes ca. 2 uger før afholdelse. 

Business club Event

Game Changer

Forretning og vækst omfatter også politik. Derfor arrangerer theView Business Club dette event, hvor vi bringer erhvervsliv og politik tættere på hinanden og drøfter de områder, der har betydning for at drive virksomhed, og skabe økonomisk dynamik og arbejdspladser i samfundet. 

Afvikles i 1. og 3. kvartal på

Christiansborg

Business club event

Det handler om penge til vækst og udvikling. Hvordan ser de profiler ud, der leverer pengene? og hvilke profiler er egnede til at modtage dem? Find ud af det ved at deltage i 

KAPITALPROFILER

 

28. november 2019

8.00 – 12.00

KAPITAL-PROFILER

 

28. november 2019

8.00 – 12.00

En række udvalgte virksomheder får lejlighed til at stå på scenen og pitche deres cases over for et panel af specialister, der er vant til at finansiere virksomheder. Publikum stemmer om den bedste case, og vinderen får adgang til et personligt møde med hver af panelets profiler. For at være godt klædt på til møderne vinder man desuden topledelsesrådgivning hos theView til en værdi af 27.000,- kr.

Det er gratis at komme med som gæst – der er dog et begrænset antal pladser. 

Showet finder sted hos

theView

B!NGS Kontorhus & Konferencecenter
København

Indstil en case

Har du en case, der skal have chancen for at komme på scenen og udfordre panelet – eller kender du nogen der har? Årets event er åbent for indstillinger! 

De nominerede udvælges blandt alle de indstillede cases af medlemmerne af theView Business Club. Vinderen vælges af publikum på dagen. 

Business club award

Netværket dyrker den gode relation. En gang om året hylder og hædrer vi en person, der har ydet et særlig bemærkelsesværdigt bidrag til at skabe gode og værdifulde relationer. Vi uddeler en pris af ægte guld. 

Den gyldne relation

 

På gensyn i 2020!

Prisen gives til en person, der har gjort noget positivt, som har skabt kommerciel udvikling og vækst for et andet menneske eller for en virksomhed. Alle kan indstille kandidater til nominering – de nominerede udvælges af netværket. Årets Gyldne Relation kåres af en jury til et stort Award Show med efterfølgende After Party.

Prisen og showet sponsoreres af en række virksomheder, der anerkender værdien af personlige og kommercielle relationer. 

Det er gratis at deltage som gæst – der er dog et begrænset antal pladser. 

Showet finder sted hos

theView

B!NGS Kontorhus & Konferencecenter
København

thumbnail-video-den-gyldne-relation
thumbnail-video-al-dans

Aktuelle og kommende aktiviteter

theView Business Club afvikler cirka 20 møder og events om året, hvoraf en del af dem er eksklusive for netværkets medlemmer. Klik her for at se det fulde program.