Skip to content

Aktiviteter hele året

Forretning & fornøjelse

Møder, Events, kampe & fest

Oplevelser der skaber relationer

Som medlem af theView Business Club får du mulighed for at skabe stærke relationer til andre erhvervsprofiler.

Netværket arbejder for at bidrage til gensidig vækst og udvikling. Vi gennemfører en række forskellige aktiviteter, centreret omkring forretning, og omkring vores basketball-hold og kampene i Basketligaen. Det sætter nogle gode fælles rammer for at skabe det kendskab og den tillid, der danner grundlag for at være stærke støtter og ambassadører, og blive i stand til at sætte hinanden i spil.

Her på siden kan du danne dig et indtryk af de forskellige typer møder og events, vi afholder, og få et overblik over sæsonens aktiviteter.

Erhvervsaktiviteter

MeetUps

Kategorien “MeetUps” omfatter både åbne og lukkede møder.

For medlemmerne afholdes Member MeetUps, hvor vi fokuserer på de interne relationer, deler viden, nyheder og kontakter, og sparrer med hinanden.

For gæster indbyder vi til Business MeetUps, hvor fokus er på kvalificerede og inspirerende keynote speakers, samt på at række udenfor netværkets egne rækker og udvide relationerne.

Sportsaktiviteter

Middag & kamp

Basketball-holdet udgør omdrejningspunkt for en række aktiviteter i netværket, både af forretningsmæssig og social karakter.

I forbindelse med hjemmekampe spiser vi middag sammen i hallen, hvorefter vi bakker op når holdet går på banen. Vi bakker også op omkring holdets sponsoraktiviteter – både i forbindelse med at etablere partnerskaber, og få mest muligt ud af dem.

Award show

Den Gyldne Relation

En gang om året hylder vi en person, der har ydet et særligt bidrag til at skabe værdi gennem gode relationer, og uddeler en pris af ægte guld.

De nominerede indstilles af offentligheden, og udvælges af netværkets medlemmer. Årets Gyldne Relation vælges af en særligt udpeget jury ved et festligt Award Show, og fejres med et After Party!

Pitch event

KAPITALPROFILER

Hvordan ser de profiler ud, der kan levere finansiering til vækst? Hvilke profiler er egnede til at modtage midlerne, og fra hvilke kilder?

En række udvalgte projekter får lejlighed til at pitche deres cases over for et panel af specialister, hvorefter publikum stemmer om hvem der skal løbe med titlen, og årets præmie!

Kalender

Alle aktiviteter

meetup-3
tvcph-4
meetup-5
kapitalprofiler-6
kapitalprofiler-7
dgr-6
meetup-6
tvcph-7

Vil du have fuld adgang?

Kom tættere på

Invitationer & inspiration

Abonnér på theViews nyhedsmails, og vær blandt de første der får besked, når vi inviterer gæster, når vi åbner for indstilling af kandidater til netværkets priser, og når der er nyheder og inspiration til dig.